Qui Vita

BADKAMER MET NATUURLIJKE BETONLOOK

Heeft u genoeg van al die tegels in uw badkamer en de naden en voegen die steeds weer lelijk worden? Zoekt u naar een unieke sfeer en natuurlijke uitstraling? Daarvoor biedt Kieviet Afbouw dé oplossing!

Natuurlijke en stoere uitstraling
Zonder vervelend sloop- of breekwerk veranderde Kieviet Afbouw een betegelde badkamer in deze rustgevende ruimte met een natuurlijke en stoere uitstraling. De wanden in deze badkamer zijn voorzien van de waterdichte en robuuste Cemcolori. Dit hoogwaardige product op basis van een cement en een hars is sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend reinigbaar.

Eindeloos veel mogelijkheden
De Cemcolori producten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen en hebben een pure uitstraling. Het is geschikt voor een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke afwerking van wanden, vloeren, aanrechtbladen, tafels en diverse meubels. Bovendien is het leverbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Er is dus altijd wel een kleur die past bij u.

Wilt u ook iets unieks?
Zoekt u een unieke afwerking voor uw vloeren, wanden of meubels. Vraag dan Kieviet Afbouw, de specialist in deze exclusieve vloer- en wandafwerkingen, om meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.