Qui Vita

Cemcolori

Exclusief en Venetiaans stucwerk met betonlook

Kies voor een specialist van Cemcolori

Cemcolori is het nummer één product voor het stucen van muren, plafonds, vloeren en meubels in betonlook. Een trendy stijl die ook nog eens functioneel is voor vochtige ruimtes of meubels zoals aanrechtbladen, tafels en werktafels in bijvoorbeeld kapperszaken. Daarnaast wordt duurzaamheid steeds belangrijker bij de bouw van huizen en het creëren van meubels. Door te kiezen voor Cemcolori, kies je voor duurzaam stucwerk.

Cemcolori: duurzaam design

Cemcolori wordt gemaakt met natuurlijke bronnen en 100% milieuvriendelijke materialen. Het is zeer emissiearm en voldoet aan de modernste eisen van comfort en veiligheid. Hierdoor is het product een gezonde en duurzame toepassing voor in jouw huis of bedrijf. Kies je voor Cemcolori? Dan kies je voor een schoon, gezond, veilig en zeer milieuvriendelijk product. Vandaar onze belofte: stuc schoner.

Cemcolori is waterdicht, naadloos en onderhoudsvriendelijk

Cemcolori is van nature 100% waterdicht. Het betonstuc is door de waterdichte en naadloze eigenschap een zeer geliefd alternatief voor tegels in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of het toilet. Wij kunnen het betonstuc zelf over bestaande tegels aanbrengen, waardoor breek- en sloopwerk overbodig wordt.

Daarnaast is de betonstuc van Cemcolori zeer onderhoudsvriendelijk en goed reinigbaar. De afwerking wordt namelijk beschermd tegen vuilaanslag met een speciaal ontwikkelde laklaag.

De kosten van Cemcolori?

Ben je net zoals wij fan van de eenvoud en het design van Cemcolori? Dan ben je bij Qui Vita aan het juiste adres. We nemen je graag mee in de wereld van betonlook stucwerk met Cemcolori. Maar met welke kosten moet je rekening houden? Voor het stucen van ruimtes met Cemcolori in nieuwbouwwoningen geldt een vanafprijs van €100,- per m2. Voor een definitieve berekening van de prijs komen we graag langs.