Qui Vita

BADKAMERS

Badkamer Stucen

Exclusief stucwerk op maat voor een stijlvolle badkamer

Wil jij jouw badkamer een luxe en trendy uitstraling geven? Kies dan voor het stucen van de badkamer! Met het steeds populair wordende exclusieve & Venetiaanse stucwerk van Qui Vita creëren we op iedere bestaande ondergrond een patroon of structuur naar wens. Waarom juist ons stucwerk perfect is voor vochtige ruimtes zoals een badkamer? Door de naadloze afwerking en het ontbreken van de kitranden, ontstaat er geen vuil in de voegen en is het stucwerk eenvoudig schoon te maken. Wil je jouw badkamer helemaal in stijl afmaken? Dan kun je er zelfs voor kiezen je badkamermeubels te stucen. Voor ons stucwerk maken we onder andere gebruik van Cemcolori.

Badkamer stucen: mooier en onderhoudsvriendelijker dan tegels

Er wordt nog altijd veelvuldig gekozen voor het laten zetten van tegels in de badkamer. Maar het stucen van de badkamer is schoner en onderhoudsvriendelijker. De eeuwige frustratie van het schoonmaken van alle voegen tussen de tegels is voor altijd verleden tijd. Daarnaast creëer je met stucwerk ook heel eenvoudig een stijl naar wens. Denk aan een landelijke, karakteristieke en klassieke of échte loft look.

Soorten stucwerk voor je badkamer

Iedere ruimte kan op verschillende manieren en met verschillende soorten producten worden gestuct. We geven je een overzicht van onze producten:

Wat kost het stucen van de badkamer?

Je wilt graag je badkamer stucen, maar welke kosten zijn hieraan verbonden? En hoe maak je de keuze voor de beste professional? Als je voor exclusief Venetiaans stucwerk kiest, dan kies je voor stucwerk van een hoge kwaliteit. Anders dan bij gewoon stucwerk maakt de stukadoor gebruik van speciale en exclusieve producten en werkwijze. Voor het stucen van je badkamer kun je hier zien wat we voor jou kunnen betekenen en wat de gemiddelde kosten zijn. Voor nieuwbouwwoningen geldt een vanafprijs van €100,- per m2. Natuurlijk kunnen we een definitieve berekening maken voor het stucen van jouw badkamer. Daarvoor komen we graag bij je langs.

Maak kennis met Qui Vita

Jouw specialist in Cemcolori en Italiaans stucwerk

Qui Vita – vroeger Kieviet Afbouw – staat voor een decoratief en hoogwaardig stucwerk van wanden, vloeren en meubels op maat. Exclusief Venetiaans stucwerk oogt niet alleen modern en trendy, maar is ook enorm functioneel. Denk aan het eenvoudig schoonmaken doordat er geen voegen (naadloos) meer zijn. We kunnen je laten ervaren hoe we hebben gewerkt aan saunaruimtes, bedrijfspanden, badkamers en hoe we Cemcolori hebben toegepast voor het creëren van meubels. Qui Vita werkt met duurzame materialen en grondstoffen en biedt een 100% tevredenheidsgarantie én maar liefst 5 jaar garantie op het stucwerk.

VRAGEN OVER ONZE DIENSTVERLENING?