Qui Vita

MEUBELS

Meubels Stucen

Betonlook of marmeren aanrechtblad of tafel

Qui Vita is niet alleen gespecialiseerd in het stucen van muren, plafonds en vloeren, maar kan met dezelfde producten de mooiste meubels voorzien van een stijlvolle opknapbeurt. Wat dacht je van een tafelblad met marmerlook? Of een betonlook aanrechtblad? Zelfs wandmeubels, badkamermeubels of tuinmeubels kun je voorzien van exclusief stucwerk.

Stucwerk voor meubels: alle mogelijkheden

Bij Qui Vita kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden voor het stucen van meubels. Ten eerste kun je oude meubels opknappen door stucwerk aan te laten brengen. Heb je bijvoorbeeld een oude tafel in de woonkamer staan, die door vele jaren veelvuldig gebruik een flinke make-over nodig heeft? Dan kunnen onze stukadoors de tafel opknappen. Wil je een betonlook aan een meubelstuk geven? Door met de juiste producten te werken, kunnen wij jouw meubelstuk een stijlvolle betonlook geven. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende looks:

Meubels stucen met exclusieve producten

Voor het meeste stucwerk van bijvoorbeeld muren, vloeren en plafonds maken we gebruik van Cemcolori. In Nederland zijn wij ook de enige specialist die dit product in het assortiment heeft. Cemcolori breng je heel eenvoudig aan op alle soorten ondergrond. Daarnaast is Cemcolori waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Ideaal wanneer je kiest voor het stucen van een aanrechtblad of badkamermeubel in jouw gewenste stijl of wanneer we voor jouw kapperszaak een wandmeubel creëren.

Maak kennis met Qui Vita

Jouw specialist in Cemcolori en Italiaans stucwerk

Qui Vita – vroeger Kieviet Afbouw – staat voor een decoratief en hoogwaardig stucwerk van wanden, vloeren en meubels op maat. Exclusief Venetiaans stucwerk oogt niet alleen modern en trendy, maar is ook enorm functioneel. Denk aan het eenvoudig schoonmaken doordat er geen voegen (naadloos) meer zijn. We kunnen je laten ervaren hoe we hebben gewerkt aan saunaruimtes, bedrijfspanden, badkamers en hoe we Cemcolori hebben toegepast voor het creëren van meubels. Qui Vita werkt met duurzame materialen en grondstoffen en biedt een 100% tevredenheidsgarantie én maar liefst 5 jaar garantie op het stucwerk.

KIEVIET AFBOUW: UW ERVAREN STUCWERKEXPERT