Qui Vita

PLAFONDS

Plafond Stucen

Hoe kunnen wij je helpen bij het stucen van jouw plafond?

Is je plafond toe aan een opknapbeurt omdat er beschadigingen of scheuren in het plafond zitten? Of heb je een nieuwe woning en is het plafond voor je gevoel nog niet helemaal af? Laat je plafond stucen door de specialisten van Qui Vita. Van sierpleisters tot een schuurplafond. We helpen je graag verder!

Plafond stucen: alle mogelijkheden

Een strak plafond stucen dat kun je het best door professionals laten doen. Maar waar begin je met het zoeken naar de beste optie voor jou? En welke mogelijkheden zijn er zoal in het stucen van het plafond?

Schuurplafond

Het geschulpte effect van een schuurplafond, dat door de lichtinval in de kamer goed te zien is, wordt aangebracht met halve slagen. Anders dan bij een gladgestreken plafond, zorgt een dergelijke plafondafwerking voor een plafond met meer karakter. Een schuurplafond zal dan ook niet snel gaan vervelen. Je bent na het stucen direct klaar omdat een schuurplafond wordt gebruikt als afwerking. Dat scheelt weer sauzen of verven!

Sierpleister

Ken je die prachtige plafonds in monumentale panden of ouderwetse herenhuizen? Een droom van velen om zo’n plafond te hebben met prachtige sierlijke figuren en motieven. Door je plafond – of muren – te stucen met een sierpleister creëer je ook in jouw huis zo’n karakteristiek gevoel.

 

Vanwege het karakter van deze sierpleisters, worden pleisters vaak in kantoorpanden en monumentale panden toegepast.

Heb je hulp nodig bij het stucen van je plafond?

Het zelf stucen van plafond is een lastige taak. De meeste professionals hebben daarom ook een opleiding gedaan en zijn vaak jarenlang actief als stukadoor. Voor Qui Vita geldt dat we ons jarenlang hebben ontwikkeld en daardoor nu als enige Nederlandse stukadoorsbedrijf mogen werken met exclusieve producten zoals Cemcolori.
Daarnaast is het een plafond stucen arbeidsintensief en liggen blessures op de loer. Je moet jezelf namelijk altijd in een vervelende positie houden om het plafond netjes af te werken. Voorkom problemen, frustraties en zelfs pijn en kies voor kwaliteit.

IK WIL MEER WETEN