Qui Vita

STUCWERK

STUCWERK

Exclusief stucwerk

Wil jij jouw badkamer, muur of plafond laten stucen? Of ben je op zoek naar een echte wandgrimeur die jou kan helpen bij het creëren van een betonlook aanrecht, badkamermeubel of tafel? Qui Vita is specialist op het gebied van vakkundig Venetiaans stucwerk. Onze stukadoors hebben zich jarenlang gespecialiseerd in het toepassen van exclusief stucwerk voor in en rondom het huis.

Toepassingen exclusief stucwerk

Herkenbaar?

HEEFT U INTERESSE EN WILT U MEER WETEN?

Venetiaans Stucwerk met Cemcolori

Informatie over het gebruik van Cemcolori.

Voor al ons exclusief stucwerk gebruiken we Cemcolori. Dit product noemen we ook wel beton ciré en hiermee creëren we vakkundig en snel een betonlook stucwerk op jouw muren, plafonds en vloeren in iedere ruimte in jouw huis. Cemcolori voorkomt schimmels, is waterdicht en is makkelijk te onderhouden. Juist daarom is Cemcolori perfect voor stucwerk in vochtige ruimtes, zoals in de badkamer of zelfs buiten.  

Overzicht van ons stucwerk

Er is zo veel mogelijk op het gebied van exclusief stucwerk! Maar wil je toch weten wat wij voor jou kunnen betekenen? In het onderstaande overzicht nemen we je mee in de mogelijkheden zoals exclusief stucwerk voor vloeren, meubels en badkamers. Voordat we voor jou aan de slag gaan, komen we graag langs om alle mogelijkheden te bespreken en je te adviseren. Ons stucwerk laat een onvergetelijke indruk achter!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Qui Vita
Zandstraat 4
7887 BX Erika
Tel: 06 462 250 56
E-mail: info@kievietafbouw.eu

    ["Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen op de website."]