Qui Vita

VLOEREN

Vloeren Stucen

Exclusief stucwerk voor vloeren in iedere ruimte

Je vloer stucen met een industriële betonlook is helemaal in! Denk aan winkels, lobby’s, kantoorpanden of badkamer. Naast een gewenste look, is een vloer met betonlook ook hygiënisch en eenvoudig te reinigen. De stukadoors van Qui Vita zijn gespecialiseerd in het creëren van een betonlook vloer. Met producten zoals Cemcolori hebben we al veel vloeren mogen stucen.

Betonlook vloer met Beton Ciré

De voordelen van Beton Ciré zijn ongekend! Kies je voor betonlook stucwerk voor de vloeren in je huis of in je bedrijfspand, dan kies je voor kwaliteit. Beton Ciré is sterk en slijt niet en heeft geen voegen. Dat betekent niet alleen een rustige uitstraling, maar ook minder schoonmaakwerk. Je vloer stucen met een exclusieve betonlook is vooral heel handig in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. En wist je dat ons stucwerk vooral heel duurzaam is omdat we geen chemische producten gebruiken? Daarnaast hoef je de vloer niet te behandelen met impregneermiddel. Hierdoor geniet je sneller van jouw nieuwe betonlook vloer omdat je niet hoeft te wachten op een uitgebreide behandeling van de vloer. Je kiest bij Qui Vita uit maar liefst 23 kleuren als je kiest voor Cemcolori.

Trendy stucwerk van betonlook

Qui Vita is gespecialiseerd in het stucen van woningen en in het aanbrengen van uniek stucwerk met betonlook. Wij werken niet alleen snel, maar bovendien op en top vakkundig. Zo maken wij alleen gebruik van de beste materialen en zetten wij onze beste wand- en vloergrimeurs aan het werk. Goed om te weten: bij Qui Vita krijg je altijd vijf jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, ook bij het aanbrengen van uw nieuwe betonlook vloerbedekking. We werken transparant en geven altijd passend advies voor jouw situatie!

 

VRAGEN OVER ONZE BETON CIRE OP JOUW VLOER?

Vloeren stucen: wat zijn de kosten?

Je wilt graag je vloeren stucen, maar welke kosten zijn hieraan verbonden? En hoe maak je de keuze voor de beste professional? Als je voor exclusief Venetiaans stucwerk kiest van Qui Vita, dan kies je voor stucwerk van een hoge kwaliteit. Anders dan bij gewoon stucwerk maakt de stukadoor gebruik van speciale en exclusieve producten en werkwijze. Voor het stucen van vloeren met Beton Ciré in nieuwbouwwoningen geldt een vanafprijs van €100,- per m2. Natuurlijk kunnen we een definitieve berekening maken voor het stucen van jouw badkamer. Daarvoor komen we graag bij je langs.