Qui Vita

Industrieel stucwerk

Industrieel stucwerk

Voor een ruimtelijke huissfeer

De industriële woontrend zien we steeds meer terug. Niet alleen met meubels experimenteren we met industriële materialen en tinten, maar ook in vloer-, wand- en plafondafwerking zien wij de industriële sferen terugkomen. Hieronder leggen we uit waarvoor dit stucwerk geschikt is en hoe het aanbrengen ervan werkt.

Industrieel stucwerk

Wanneer kiezen voor industrieel stucwerk?

Industrieel stucwerk is net zoals vele andere soorten stucwerk, geschikt voor veel ruimtes in en buiten het huis. Het is goed aan te brengen in de slaapkamer, badkamer of keuken. Industrieel stucwerk wordt strak afgewerkt en leent zich daarom goed voor bijvoorbeeld de keuken en woonkamer. Je hebt geen schoonmaakmiddelen nodig om voegen en naden schoon te boenen, want deze stucvorm is naad- en voegvrij. En dat vinden wij bij Qui Vita wel zo onderhoudsvriendelijk.

De looks and feels van industrieel stucwerk

Wanneer je wanden, voeren of plafonds gaat afwerken met stucwerk, kies je voor een tijdloze, stoere betonlook in of buiten het huis. Door de strakke afwerking, creëer je een ruimtelijke en open sfeer. Het stuken van muren, vloeren of plafonds heeft verschillende voordelen. Het eerste voordeel is dat je het nooit hoeft bij te werken. Stucwerk houdt zich uiterst mooi na aanbrengen. Daarnaast verkleurt het niet bij zonlicht en krijgt schimmel geen kans tot bestaan. En zoals wij hierboven al aangaven, is deze stucvorm naad- en voegvrij. 

Qui Vita levert industrieel stucwerk in verschillende, natuurlijke kleuren. Dit geeft jou de vrijheid om te blijven combineren met meubels en andere materialen.

"Samen met Fred heb ik aan diverse woningen en appartementencomplexen gewerkt. Hij levert altijd goed en netjes werk af. Ik ben ook tevreden over zijn prijs-kwaliteit verhouding."

Wat kost industrieel stucwerk?

Wij realiseren industrieel stucwerk vanaf €45,- per m2.

 

Producten die wij gebruiken voor industrieel stucwerk

Voor deze vorm maken wij gebruik van verderarme en ironic (waterverdunbaar systeem waarmee wij een mooie afwerking realiseren).

IK WIL MEER WETEN