Qui Vita

Marmer look

Marmer look

Een trendy en stijlvolle look

De professionele stukadoors van Qui Vita stucen muren, vloeren, plafonds en meubels in allerlei stijlen. Een stijl die wij tegenwoordig veel zien is marmer stucwerk. Ook wel decoratief stucwerk genoemd. Deze look, gebaseerd op pleisteren en stucen, is trendy en tijdloos. 

Stucwerk hoeft niet saai te zijn

Geef wanden, vloeren en plafonds een speciale look door ze af te werken met speciaal stucwerk. Een van de mogelijkheden is de marmer look. Deze stijl geeft het gevoel en de beleving van écht marmer. Deze stijl is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Met pleisteren, maken we de oppervlakte glad en schilderklaar. Dit is een bijzondere vorm van stucen waarmee we geen structuur in de oppervlakte aanbrengen. Wil je dus “een keer iets anders” aan de muren? Of wil je de overkapping buiten een andere beleving geven? Kies dan voor marmer stucwerk.

Marmer stucwerk is onderhoudsvriendelijk

Door een speciale afwerking leveren wij levendig, onderhoudsvriendelijk en glad stucwerk af.
Deze vorm van stucwerk is zeer onderhoudsvriendelijk en wij leveren dit af met een spekgladde afwerking. Het leent zich dus perfect voor eigen inrichting en decoratie. 

 

"Fred levert altijd mooi en kwalitatief werk. Zo heeft hij eens een badkamer voor mij gestuct die keurig is afgewerkt. Zowel privé als zakelijk spreek ik hem vaak. Fred kan snel schakelen en is duidelijk in zijn communicatie."
Patrick

De kosten van marmer stucwerk

Het marmer stucwerk wordt aangebracht volgens een pleistermethode en deze vorm van stucen is relatief duurder dan andere soorten afwerking. Het bepleisteren van muren en plafonds geeft een gladde, frisse uitstraling. Hierom is het een gewilde vorm van stucwerk. Het is lastig om een indicatie van prijs te geven bij marmer stucwerk. Dit is afhankelijk van product, ondergrond en afstand naar het project. Wij leveren marmer stucwerk over het algemeen vanaf €60,- tot €300,- op een strakke wand. 

Producten die wij gebruiken voor marmer stucwerk

Voor marmer stucwerk gebruiken wij de volgende twee producten:

1. Spatula Stuhhi (geeft een marmerachtige structuur

2. Mirror (hoogglanzende spiegelende kalkpleister)

IK WIL MEER WETEN