Qui Vita

Metallic Look

Metallic Look

Een luxe vorm van wandafwerking

De metallic look is een ambachtelijke stucvorm mét luxe uitstraling. Het is een veelvoorkomende (woon)trend tegenwoordig. Deze stucvorm is geschikt voor alle wanden. Afhankelijk van jouw wensen, brengen onze stukadoors een metallic stuclook aan en werken deze af met een eigen gekozen stijl, zoals stoer en ruw of juist subtiel en warm. 

Metallic look

Een luxe, glanzende uitstraling van de ruimte

Zoals hierboven beschreven, heeft de metallic look een luxe uitstraling. Je kunt je eigen draai geven aan de afwerking. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren waarmee de stucwand wordt afgewerkt. Enkele voorbeelden zijn: messing, zink, ijzer, roest en brons. Een combinatie hiertussen is ook mogelijk. Het aanbrengen van een metallic look is ambachtelijk stucwerk en dat zie je! Geen enkele wand is hetzelfde met deze stucvorm. Een unieke stijl dus.

Vind je het lastig om te kiezen tussen het soort stucwerk, de afwerkmogelijkheden én de kleuren? Vraag onze professionals van Qui Vita om hun advies. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Voor welke ruimte is het geschikt?

De metallic look heeft een stuclaag op mineralenbasis van ongeveer 1,5 mm. Deze look is niet geschikt voor alle woonruimtes in het huis. Neem voor passend advies contact met ons op. Vaak wordt er gekozen voor gladde, glanzende afwerking. Kies jij ook hiervoor? Dan willen we je adviseren deze look niet aan te brengen bij vochtige plekken, zoals de douche en het keukenblad. Deze stucvorm is namelijk niet 100% waterdicht door de ruwe afwerking.

"Samen met Fred heb ik aan diverse woningen en appartementencomplexen gewerkt. Hij levert altijd goed en netjes werk af. Ik ben ook tevreden over zijn prijs-kwaliteit verhouding."

Wat kost een metallic look?

Wij realiseren een metallic look vanaf €45,- per m2. 

 

Producten die wij gebruiken voor een metallic look

Voor het realiseren van een metallic look maken wij onder andere gebruik van animamundi. Dit product verzorgt de gladde, glanzende afwerking en het bijzondere effect.

IK WIL MEER WETEN