Qui Vita

Beton Ciré

Beton Ciré

Dát voelt als thuiskomen

Bij de inrichting van een keuken, woonkamer of badkamer maak je een weloverwogen keuze als het aankomt op wanden, plafonds en meubels. Je wil dat het stijlvol en trendy is, maar het moet ook praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Niemand wil wekelijks met een emmer water en gloor de badkamer poetsen. Bij Qui Vita weten we wat jij zoekt: beton ciré stucwerk. Deze stucvorm is onderhoudsvriendelijk en doet elke ruimte aanvoelen als thuis.

Wat is beton ciré stucwerk?

Beton ciré is een speciale vorm van stuken. Bij Qui Vita hebben wij stukadoors die hierin gespecialiseerd zijn. Beton ciré is een geschikte afwerking voor vochtige woonruimtes als de badkamer en keuken. De bestandsdelen in beton ciré zijn erg compact. Dit zorgt ervoor dat het onderhoudsvriendelijk en waterdicht is en niet slijt. Daarnaast is beton ciré een stuk minder glad dan bijvoorbeeld vloertegels in een badkamer. Dus nooit meer glibberen over natte tegels.

Beton ciré

Een industriële en warme look

Naast het feit dat beton cire onderhoudsvriendelijk is op veel gebieden, geeft het ook een stijlvolle en warme afwerking in het huis. Beton ciré is in verschillende kleuren te krijgen zodat het in ieder interieur staat. Een vloer van beton zorgt voor een stoere en ruimtelijke inrichting terwijl een badkamer van beton ciré het gevoel van knusheid en warmte terugbrengt. Afhankelijk van je eigen smaak, maken wij een beton ciré look in jouw huis.

Beton ciré
"Fred levert altijd mooi en kwalitatief werk. Zo heeft hij eens een badkamer voor mij gestuct die keurig is afgewerkt. Zowel privé als zakelijk spreek ik hem vaak. Fred kan snel schakelen en is duidelijk in zijn communicatie."
Patrick

Een onderhoudsvriendelijke vorm

Wanneer je kiest voor beton ciré, kies je ook voor een naadloze afwerking van het huis. Het beton wordt geweven en in een dunne laag aangebracht op de gewenste oppervlakte. Daarna wordt het afgewerkt zodat het geen naden en voegen bevat. En deze hoef je dus ook niet te onderhouden. Doordat beton ciré dun wordt aangebracht, is het geschikt voor muren, vloeren, meubels, het keukenblad… Eigenlijk alles!

De kosten van beton ciré

De prijs van een badkamer met beton ciré is afhankelijk van:

– De ondergrond;
– De oppervlakte in m2;
– De afstand naar het project.

Over het algemeen realiseren bij een moderne, beton ciré badkamer tussen de €80,- en €160,- euro per m2.

Producten die wij gebruiken voor beton ciré

Voor het maken van een beton ciré badkamer maken wij vooral gebruik van cemcolori. Dit is een waterdichte en naadloze betonlookafwerking die wij gebruiken voor het afwerken van wanden en vloeren.

IK WIL MEER WETEN