Qui Vita

VAARWEL VIEZE VOEGEN

Vieze voegen en kitranden in een badkamer zijn na verloop van tijd onvermijdelijk maar zijn ook een bron van irritatie. Nieuw tegelwerk kan een oplossing zijn, maar vaak zien we op tegen al het werk dat hierbij komt kijken. Kieviet afbouw veranderde een betegelde badkamer, zonder hak- of breekwerk, in deze luxe badkamer zonder hinderlijke voegen of kitranden.

Van tegels naar Venetiaans stucwerk
Het toegepaste Venetiaanse stucwerk geeft deze badkamer een bijzondere en luxueuze uitstraling. Kieviet afbouw ging hiervoor als volgt te werk:

– De bestaande tegels zijn uitgevlakt met cementgebonden gips
– Na droging zijn de wanden voorzien van het Venetiaanse stucwerk Segui il Tuo Istinto
– Tot slot zijn de wanden afgewerkt met Wall Care (Novacolor) om ze waterdicht te maken.

Kieviet Afbouw verzorgt al uw pleisterwerk en raapwerk, maar is bovendien specialist in exclusieve wandafwerkingen met producten van de gerenommeerde Italiaanse producent Giorgio Graesan.

Decoratief Segui il Tuo Istinto
De Italiaanse wandafwerking Segui il Tuo Istinto bestaat uit een basis van marmer en kalk. Deze decoratieve stucco kan zowel glad als met reliëf met een spaan worden aangebracht. Het heeft de uitstraling van een gebroken steen waardoor geen enkele vierkante centimeter gelijk is. Segui il Tuo Istinto betekent vrij vertaald; Volg je instinct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.