Qui Vita

100% WATERDICHTE VLOER

Hebt u een niet geïsoleerde cementvloer en wilt u deze niet alleen beschermen tegen zowel positieve als negatieve waterdruk maar ook een mooie natuurlijke uitstraling geven?  Daarvoor biedt Kieviet Afbouw dé oplossing!

Onderhoudsvriendelijk en robuust
Zo is op Camping de Vogelsangh in Ommen, de ongeïsoleerde vloer van een sanitairruimte voorzien van de waterdichte en robuuste Cemcolori.

Cemcolori is een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars waardoor het sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend reinigbaar is. Cemcolori heeft een prachtige natuurlijke en robuuste betonlook uitstraling en is geschikt voor de afwerking van wanden, vloeren en diverse meubelen. Het is leverbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Er is dus altijd wel een kleur die past bij u.

Wilt u ook iets unieks?
Zoekt u een unieke afwerking voor uw vloeren, wanden of meubels. Vraag dan Kieviet Afbouw, de specialist in deze exclusieve vloer- en wandafwerkingen, om meer informatie.

One thought

  1. Goed om te weten dat er manieren zijn om een cementvloer waterdicht te maken. Ik ga mij verdiepen in de kleuren die passen bij mijn interieur. Het resultaat op de foto’s ziet er in ieder geval erg mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.